KLANTENSERVICE

Home  »  Over Zhen-Yin  »  Contact  »  Bestellen & bezorgen  »  Betalen & geldzaken  »  Bedenktijd & retourneren  »  Voorwaarden  »  Veelgestelde vragen

BEDENKTIJD & RETOURNEREN

Binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen heb je het recht om de aankoop van een product ongedaan te maken en te retourneren.

De theeproducten van Zhen-Yin mogen echter alleen geretourneerd worden als de verzegeling, zijnde het vacuüm van de theeverpakking in originele staat, niet is verbroken. Dit om redenen van hygiëne en gezondheid.

Als je producten wilt retourneren, stuur ons dan binnen de bedenktijd (14 dagen na ontvangst van de bestelling) een e-mail met het herroepingsformulier. Vind hier het ‘Modelformulier voor herroeping’.

Na ontvangst van het herroepingsformulier stuurt Zhen-Yin je een e-mail met instructies over hoe je de producten het beste kunt retourneren.

Het retourneren van de producten is op jouw eigen risico. De verzendkosten voor het retourneren van de producten komen voor jouw eigen rekening.

Na ontvangst van de geretourneerde producten maakt Zhen-Yin het volledige bedrag van de bestelling, dan wel het betreffende deel bij gedeeltelijk retourneren van de bestelling, binnen twee werkdagen over op jouw bankrekening.

De verzendkosten die we jou in rekening hebben gebracht bij de bestelling krijg je ook terug, behalve als je de bestelling gedeeltelijk retourneert.

<>